Neidille joustofroteesta pöksyt ja parit tunikat (tunikat on samaa kokoa, mutta toisen helma on 5 cm pidempi..) Neidille yöpöksyt, pikku hame lähtee pikkuserkulle. Keltaiset verkkarit neidille, tosin sano het ettei niitä pidä ja joustofroteepöksyt pojalle.. Kuvio on ei oikeen esittäny mitään, mutta poika nimesi sen Martoksi, Martin tarinatallista..

Paidat jäi helmasta lyhyiksi, niihin lisäpituutta ja housut on velouria. Kävyitä ja ohuita pipoja lapsille, myös frotee/trikoo kauluri (tarranauhakiinnitys takana)

Pikkutöppöset menee pukinkonttiin.. Vanhoja juttuja, jotka sain vihdoin viimeisteltyä. Tytölle "poncho", pojalle neuleliivi (koko on 110, mutta on hiukan iso vielä pojalle??) pipo pojalle, korvaläpillä. Miehen musta-harmaat sukat lyhyellä varrella ja neidin liiviin piti tehdä nuo hihat, jotka ny on sit valmiit..

 

 

Meikä on hurahtanut kestoiluun... Lapset on kestoillu (ainakin osittain) itse käyttäny kestotuotteita 5-6 vuotta, osittain ja nää vaan on niin ihania pikkutöitä, joita voisi tehdä vaikka joka päivä!

Vaippailmiö- kirja on aivan loistava! Takana näkyy phs:iä, meikinpuhd.lappuja ja liivisuojia (ens alkuun lahjaksi meneviä)

Yhdet nb-kokoiset villapöksyt.. Kuka tälläsiä voisi vastustaa?? Lanka on Puroa ja aivan ihanaa neuloa!

Neidin nukkevauvakin kestoilee.. Pari pientä kuljetuspussia phs:ille tai meikkilappusille..

Meikinpoistolappusia, kuvassa samat laput oikein-väärin päin.. :) Ainakin on pirteitä värejä ;) Muutama liivinsuoja, tällä kertaa nämä menee lahjaksi tuoreelle äidille.. Mukaan lähti myös vanhasta villapaidasta tehdyt rinnanlämmittimet (eli ovat samantyyliset, mutta 2-3 cm isommat kuin nämä ja ne on 2-kertaiset, joten varmasti lämmittää ja pitää kosteuden pois..)

 

Ja jotain piristystä itsellekin.. Phs:iä, muutama päiväside ja takaa pidennetty yöside..