Ekaa kertaa tein näitä itse. Ensimmäisen kerran söin näitä häissäni 2 vuotta sitten. (kiitos anopille, joka jaksoi leipoa näitä monta pellillistä ko. juhlia varten!) Edelleen suorastaan suussa sulavia!

Ohjeen nappasin Kodin kuvalehdestä

 

12-16 palaa (leikkasin aika pieniä palasia ja niitä tuli yli 20 kpl..)

200g voita
1 1/4 sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna
 
täyte oli ohjeessa omenamarmeladia, mutta mie pistin mansikkasurvosta..
 
Kuorrutus
2 rkl vettä
3-4 dl tomusokeria (laitoin mansikka-tomusokeria)
päälle rouhin hiukan suklaata
 
 
Vaahdota voi ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ensin jauhot voi-sokeriseokseen, sitten muna ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina uunipellille ohueksi levyksi. Paista 225 asteessa noin 5-7 min.
Leikkaa pohja kuumana palasiksi ja jäähdytä. Levitä marmeladia palalle ja toinen pala päälle.
Sekoita kuorruteaineet  ja kuorruta leivokset (lisää suklaa), anna kuivua.