Kuulin kuulkaas paistinpannuostoksilla sellasen jutun, jota en ole koskaan aikaisemmin tiennyt.

Paistinpannuthan alkaa ajan kuluttua tekee niin et ruoka jää siihen kiinni, vaikka mitä teet.. No jospa tämän jälkeen joku muukin saisi pannunsa pysymään hiukan pidempään kunnossa, sillä tässä tulee niin helppo niksi, että säästetään selvää rahaa..

Ensin kysyn miten te lämmitätte pannujanne?

  1. annatteko olla liedellä tyhjillään
  2. lisäättekö rasvaa / öljyä vähän
  3. heitättekö sipulit/ ruoan siihen suoraan
  4. laitan pannuun vettä annan sen kiehua, kaadan pois ja vasta sitten isken rasvan ja muut..
  5. pistätte liedelle vasta kun liesi hohtaa
  6. vai jotain muuta..

Mie oon aina heittäny pannulle ensin pienen nokareen voita/öljyä ja antanu sen hieman lämmetä ja sit vasta heittäny muut sekaan. Mulle meinaan nyt sit kerrottiin, että jos jatkan tuolla tyylilläni, jota tähän asti olen tehnyt niin saan kaikki uudetkin pannut piloille.

Pannuille luvattiin vuosia pidempää ikää kun niihin kaataa pohjalle vettä sen verran että koko se pohja peittyy ja kun vesi kiehuu se kaadetaan pois. Tämän jälkeen siihen laitetaan sitten voi ja vaikka se sipuli. Näin Paistinpannun pinnoite ei kärähdä ja se säilyy pidempää parempi kuntoisena.  Miksei tätä lue niissä paistinpannun ohjeissa?

Mä otin tän nyt sit käyttöön uuden pannuni kanssa ja täytyy tulla sitten jossain vaiheessa kertomaan miten kauan pannu oli täysin toimintakuntoinen.