Kaikki tuntuu hehkuttavan, kuinka mahtavaa on olla lomalla..

Mä joudun sit vastapainoksi vain todeta jokaiselle, että hitsi vie ku on mahtavat kelit olla töissä! Muutettiin eripaikkakunnalle viime kesänä, sama työ jatku, mutta lomat meni nolliin. Päästiin muuttamaan uuteen kotiimme joulukuun puolessa välissä ja pidin sitten ansaitut 2 viikkoa lomaa joulun alla, jotta sain sillä aikaa tavaratkin purettua ja paikat näyttämään edes hiukan asutummalta.
 
Nyt sitten teen töitä oikeestaan koko kesän. Lompakko ei vielä anna periksi, joten en uskaltanut ottaa palkattomia. Pihatyöt tuli valmiiksi viime viikolla ja tästä sitten jatketaan omin voimin ja sitä mukaa kun lompakon nyörit antavat taas periksi. Mutta siis mikäs tällä kelillä on töitä tehdä, aivan mahtavat ilmat.
 
Vielä kun kaksi hoitolasta jäivätkin kokonaan pois, niin tässä on ollu vain yhtä lasta hoidossa, niin johan tää ihan lomalta tuntuu taas ku on viiden kanssa vetäny koko kevään. Helpottavaa ja mukavaakin ollu välillä.. Syksyllä sitten taas täys vauhti päälle ja haasteet aamuihin tuo se, että oma poika lähtee eskariin, jonne matkaa 1.5 km. (en uskalla päästää yksin tuota matkaa) , joten lähdemme saattelemaan häntä joka aamu.. Tosi alaspäin täältä mäeltä on ihan helppoa, matkaakaan ei mene kuin 20-35 min, riippuen kelistä ja pienten vauhdista. Tosin takasin päin tullaakin sitten ylämäkeen, joten matka-ajan saa melkein tuplata!  Ongelma on vain se, että miten saan pojan kotiin klo. 13 aikaan???
 
Mutta.. ne on syksyn murheita ne.
 
Palataan kesään. On mulla kaiken kaikkiaan 9 lomapäivää, joista 7 on ens torstaista alkaen ja seuraavat kaksi sitten ku tuo pojan esikoulu alkaa.. Sillon kun lomat iskettiin toiveisiin en vielä tienny et mieskin vaihtaa työpaikkaa ja menettää kaikki lomansa (oli varannut lomansa elokuulle, jotta voisi viedä ja hakea 3 viikon ajan pojan eskarista.. se meni siis puihin..)

No kuiteskin.. Me pidetään lomaa sit kunnolla. Oon jo pakannut kasseja ja kaikki on valmista perjantaita varten. Me suunnataan lasten kanssa kohti Oulua ja sitten lauantaina suuntana on Levi.