Olin kirjottanu ja purkanut ajatuksia vaikka kuinka pitkään ja sitten...

....kaikki hävis...

 

Joten..

  1. Työaikalaki tuli voimaan.. Minulla työpäivät vain pitenee. Viime viikkoon asti päivät oli n. 6.30-18... Ensiviikolla vain 7.00-18.. Joten noh, vapaapäiviä vissiin ainakin luvassa normaalia enemmän.. JES!
  2. Uusi ryhmä: siskokset aloittivat elokuussa. Joillakin hoitoon tulo on vaikeaa, toiset tottuvat parissa viikossa ja joillakin tuntuu, ettei helpota yhtään. Eka viikko meni oikein kivasti, oli hauskaa ja mukavaa.. Viime viikolla tultiin (tai toinen tulee) hoitoon huudon kanssa, joka rauhottui melko heti, kun äiti lähti.. Tällä viikolla, kumpikin huutaa aamusta iltaan. Jokseenkin ollu vaikeaa itsellänikin, kun ymmärrä nyt yhtään että miten helpottaa tilannetta, mikään ei meinaan tunnu auttavan.
  3. Poika lähti eskariin, mummo auttaa ma-ke ja to-pe hyppään sitten ite kyytiin niin että vien pojan ja tulloo sitten itekseen kotiin (onneksi sieltä tulee ainakin kaksi poikaa tuohon melkein naapuriin, ettei ihan yksin tartte kävellä.)
  4. Hoitolapsilla pahoja tapoja: toinen syö paperia, toinen kantaa meiän neidin leluja sen minkä kerkeää salassa tehdä niin kassiinsa! Omii, ei anna takasin ja suuttuu kun neiti tulee kantelemaan. Potkii, puree, raapii ja hakkaa.. Suuttuu kun neiti ei enää päästä huoneeseensa leikkimään ja en ole kyllä itsekään heitä sinne päästänyt!
  5. Ihanat syksyn kirpsakat aamut ovat täällä!
  6. Pihaamme ollaan saatu nurmikonsiemenet, jotka tänään aamun sateiden jälkeen alkoi oikeen vihertää. Pihassa on myös lasten lahjaksi saatu keinut ja hiekkiskin toimii.. :)
  7. Mahtavaa syksyn alkua kaikille ja turvallista koulu/eskari matkaa pienille kulkijoille!