Kovin montaa askartelu juttua emme syksyn aikana tehneet.. Jotain kuitenkin..

Ryhmässä on kaksi, jotka eivät tahtoisi koskaan milloinkaan askarrella yhtään mitään ja sitten yksi joka on vähän niin ja näin ja sitten kun jotain tehdään niin ei meinaa millään malttaa lopettaa.. Ja sitten oma 4v, joka tahtoisi koko ajan, joka päivä tehdä jotain jostakin... Todella haasteellista keksiä tekemistä.. :)

Yleensä tekemässä on 2v ja 3 x 4-vuotiasta. Joissakin askarteluissa mukana on eskarilainen.

 

Syksyn siiletNallet ja nallen vaatteet. Valkoinen on 2 vuotiaan itse leikkaama. Käytti saksia ehkä kolmatta kertaa voi sitä onnistumisen riemua, aivan mahtava! Muut on 4-vuotiaiden tekemiä.

Millainen on syksyinen omenapuu? Puun rungoksi piirrettiin oman käden kuva ja se leikattiin sitten värikkäiksi lehdiksi liimattiin silkkipaperin palasia ja omenoiksi vihreitä "pompom"(??)-palloja (jotka muuten oli valkoisia ja jotka värjäsin vihreällä elintarvikevärillä.. )

 

Omat kuvat.  Keltaisella pohjalla on 2v:n kuva, muut on 4-vuotiaiden kuvia. Lilapohjaisessa kuvassa on esimerkiksi pinkki laukku kainalossa ja nilkkaan asti ulottuva juhlamekko. Vihreäpohjaisen kuvan henkilöllä toinen käsi on mennyt selän taakse piiloon, kun sillä on kädessään yllätys äidille. Ja keltaisen pohjan kaverilla pää on tippunut lattialle, kun se on aivastanut liian kovaa..

Sateenkaarikaloja!

 

Joulukuussa emme kerenneet tehdä oikeastaan yhtään mitään. Meillä oli vain 8 hoitopäivää, joista kaikki oli paikalla ehkä 4-5 päivää. meillä kiersi vesirokko ja sitten oli satutuntia, esityksiä, joulukirkkoa, juhlaa ja menoa.. Keskityttiin siis lähinnä saamaan kultturielämyksiä kodin ulkopuolelta.. :)